Banda de picurare Powerdrip rola 500 ml, picurare din 20 in 20 cm, 2,2l/h

Powerdrip
129,00 RON (TVA inclus) 175,00 RON
 
Powerdrip
Cod produs BPPR500
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Alege sa platesti online chiar si in rate prin Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance, TBI Bank.

Descriere

Banda de picurare Powerdrip rola 500 ml, picurare din 20 in 20 cm, 2,2l/h

Descriere:

Irigarea prin picurare este o metoda ce consta in distribuirea apei pe teren in mod lent, sub forma de picaturi. Apa este distribuita in mod punctual la nivelul plantelor, cu un debit redus si presiune practic nula, cu ajutorul microtuburilor capilare. Irigarea prin picurare acopera necesarul de apa al plantei in conditiile protectiei acesteia si a solului, asigurand un echilibru hidric favorabil plantei de cultura in cadrul ecosistemului agricol. Se recomanda pentru legume si flori, precum si la alte utilizari care necesita mari cantitati de apa in scurt timp. Banda de picurare Powerdrip este folosita pentru a transporta apa si are diametrul de 17 mm, cu diferite distante intre picuratori.

Specificatii tehnice:

Lungime: 500 m Diametru: 16 mm Material: HDPE Culoare: negru Grosime perete: 0,15 mm (6 mil) Distanta intre picuratori: 20 cm Presiune de lucru: 1 bar Debit: 2,2 l / ora Destinatie: Agricultura / Horticultura * Acest articol se vinde doar la rola.

Detalii

SKU
BPPR500
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review