Insecticid k.o. Sect 2 sticlute 20 ml

19,00 RON (TVA inclus)
 
Cod produs KOS-566
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Alege sa platesti online chiar si in rate prin Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance, TBI Bank.

Descriere

Insecticid k.o. Sect 2 sticlute 20 ml este indicat in combaterea gandacilor, puricilor, paduchilor, plosnitelor, capuselor, mustelor, moliilor, paianjenilor, tantarilor


si viespilor. Distruge insectele adulte, larvele si ouale din locuinte, crescatorii de animale, cladiri industriale, spitale, scoli, hoteluri, restaurante. magazine alimentare, farmacii, laboratoare, depozite, sere, trenuri, camioane, vapoare etc.

MOD DE ACtIUNE

Substanta activa, cipermetrina. Produsul are actiune paraziticida foarte buna in doze mici.

MOD DE UTILIZARE

Pentru spatii interioare: se stropesc suprafete - colturi intunecoase, nise, crapaturi, debarale, de-a lungul pragurilor usilor si ferestrelor, in spatele dulapurilor, sertarelor, aragazului, frigiderului, in jurul cosului de gunoi, a tevilor de apa si canalizare, a instalatiilor sanitare. Se aplica un strat uniform de solutie

Pentru spatii exterioare: se aplica pe terase, geamuri, depozite de gunoi, vegetatie. De retinut: bariera de protectie: pentru cladiri se obtine prin aplicarea solutiei pe o banda de 2-3 m in jurul cladirii, cu o inaltime de cca 1m). Se aplica un strat uniform.

Detalii

SKU
KOS-566
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review