Plasa rabitz

185,00 RON (TVA inclus)
 
Cod produs 838
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Alege sa platesti online chiar si in rate prin Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance, TBI Bank.

Descriere

Plasa rabitz

Plasa rabitz este o plasa realizata din materiale dure si de cele mai multe ori se produce sub forma de ochiuri hexagonale sau patrate. Dispune de caracteristici mecanice bune, stratul de suprafata a texturii ii confera o rezistenta chimica. Fabricarea plasei rabit presupune extinderea sortimentului si se rezuma la producerea plasei rabit cu ochiuri de diferite marimi si latime diferita a panzei. Tot aici se poate referi si fabricarea plasei nu numai din sarma de diferite sectiuni (grosime), dar si din sarma cu diferite acoperiri sau din diferite metale (otel, otel inoxidabil, otel cu invelis din polimeri, aluminiu, cupru etc.). Plasa rabitz are o gama variata de utilizare, fiind folosita cu succes de-a lungul timpului in zootehnie, agricultura, comert, pentru confectionarea de custi pentru pasari si animale cat si pentru diverse imprejmuiri. De asemenea plasa rabitz este utilizata adesea in constructii ca si armatura la straturile subtiri de tencuiala pentru marirea rezistentei tencuielilor traditionale, pentru reducerea tendintei de fisurare si pentru gletuirea si armarea tencuielilor fisurate. Lungimea unei role de plasa poate fi de 10, 25, 50 metri.


Plasa rabitz are ochiuri mici cu latura de 25 mm. Dupa toate descoperirile istorice s-a constatat ca acest tip de sarma a fost inventat de germanul Carl Rabitz in 1878, insa alte versiuni istorice, ar sustine ca a fost inventata de englezul Charles Bernard. Este fabricata din material ieftin si accesibil pentru fiecare buzunar si se utilizeaza pentru ingradirea animalelor, in constructii sau pentru ingradirea terenurilor, sau mai bine zis, folosita pe post de gard.

Plasa de rabitz se clasifica in mai multe grupe, dupa cum urmeaza:

Dupa forma ochiurilor - plasa rabitz se clasifica in 2 categorii:

  1. plasa rabit patrata (dimensiunea ochiului este de aproximativ 20 mm, si posibil chiar si mai mai mult. Este considerat un ochi al plasei patrat atunci cand unghiul are 90 de grade);
  2. plasa rabit hexagonala (marime de la 15 mm si un pic mai mult) iar acest ochi al plasei il distingem ca este hexagonal prin faptul ca unghiul este 60 de grade.

Dupa tipul materialului din care este confectionata sarma: produsele sunt fabricata din otel ; plasa din otel inoxidabil, ceea ce scoate in evidenta calitatea inalta; plasa din aliaje feroase (fabricata din mai multe tipuri de metale); plase produse din metale neferoase (colorate) crom, aluminiu;

Dupa tipul de suprafata, rabitzul se imparte:

Plasa rabitz zincata (galvanizata) - care este acoperita in totalitate cu zinc, protejand-o de corozie. Acest tip este considerat cel mai bun si cel mai durabil.

Plasa rabitz plastifiata (fabricata dintr-o serie de compusi combinati). Acest tip de plasa nu este supusa nici intr-un mod deformarii sau a altor procese mecanice, si nu este supusa ruginirii.

Domeniile de aplicare: pentru imprejmuirea spatiilor interioare in curte, pentru constructia diferitelor custi pentru animale si pasari;

Plasa rabitz din polietilena: acest tip de plasa este de inalta densitate si vine ca o solutie moderna si eficienta pentru inlocuirea plasei metalice traditionale. Ofera produsului capacitatea de a fi utilizat ca solutie moderna si avantajoasa pentru orice tip de lucrari de constructie.


CARACTERISTICI TEHNICE PLASA RABITZ 1X50M/ 1X10M

LATIME: 1M/ 1M

LUNGIME: 50M/ 10M

DIAMETRU OCHI: 25MM

GROSIME SARMA: 1 MM

Detalii

SKU
838
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review