Turba pentru rasaduri 300l

Cod produs 737-AHV
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Alege sa platesti online chiar si in rate prin Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance, TBI Bank.

Descriere

Turba pentru rasaduri 300l


Compozitie: turba blonda, microelemente, agent umidificare. Se foloseste pentru rasaduri de legume si flori in alveole.

Structura este extrafina. Valoare H2O - 5,5 - 5,6. Fertilizant g/l - 1.0

Turba se utilizeaza astfel:

• Pentru pregatirea substratului si semanatului, turba se uda foarte bine cu apa si se aseaza pe pamantul germinativ. Printr-o apasare usoara a substratului se traseaza randurile si se pun semintele una cate una, la o distanta de circa 1 cm. Dupa semanare si acoperire cu stratul fin de turba, nu se mai uda decat prin pulverizare, altfel rasarirea nu va fi uniforma.

• Etapele prezentate mai sus se respecta si in cazul semanarii in tavitele alveolare, diferenta fiind aceea ca semanarea se face plantand cate o singura samanta in fiecare celula alveolara.

• Pentru plantarea rasadurilor, se poate administra o cantitate mica de ingrasamant organic din turba in groapa de plantare sau in jurul plantei proaspat plantate

. • Pentru arbusti, arbori si plante ornamentale, se aseaza in jurul bazei in cazul in care acestea necesita multa umiditate pentru dezvoltare, crestere sau fructificare.

Turba acida este o varietate de carbune inferior care s-a format prin descompunerea lenta si carbonizarea partiala a materialului vegetal acumulat in mlastini, care se intrebuinteaza in mod special ca ingrasamant organic. Folosirea turbei in agricultura si horticultura imbunatateste structura solului si creste capacitatea de retinere a apei. Se foloseste in primul rand pentru imbunatatirea solului in gradini, spatii verzi si pentru pregatirea stratului de crestere a plantelor.

Detalii

SKU
737-AHV
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review