Folie tip agril – protejeaza-ti plantele si legumele impotriva brumei, inghetului si variatiilor de temperatura

Folia de tip Agril este un izolator termic care poate fi atasat cu usurinta la rama serei sau a gradinii tale. Aceasta ajuta la protejarea plantelor si legumelor impotriva inghetului, a gerului si a variatiilor de temperatura.

De asemenea, acest lucru va ajuta la prevenirea brunificarii si a mortii frunzelor din cauza leziunilor provocate de frig. In plus, accelereaza procesul de dezghetare prin retinerea aerului cald in jurul plantelor, reducand astfel pierderea de apa prin transpiratie.

In portofoliul Magazin-Agro.ro am inclus o gama larga de modele de folie tip agril, astfel incat sa alegi modelul potrivit culturilor tale. Vei regasi folie microporoasa antiinghet de calitate, cu dimensiuni ce variaza de la 1,6 m la 12,8 m latime si 50 m, respectiv 100 m lungime.

Folie tip agril – pentru culturi productive si sanatoase

Folia de tip agril este o modalitate simpla de a-ti proteja plantele si legumele. Ajuta la reducerea daunelor cauzate de inghet si de temperaturile scazute si previne deteriorarea pomilor fructiferi si a legumelor de catre ciclurile de inghet-dezghet. Adauga folia tip agril in arsenalul tau de folii pentru gradinarit.

Alege folii tip agril de la Magazin-Agro.ro pentru o mai buna calitate, varietate, alaturi de solutii variate de plata si livrare rapida.

plasa de umbrire pentru gard