Aripa de ploaie – solutia optima pentru toate culturile

Sistemul de irigatii este esential pentru sere, solarii, gradinii si culturi extinse. Aripa de ploaie este o parte importanta a sistemului de irigatii, aripa ajutand la distribuirea uniforma a apei pe camp.

Aripa de ploaie ajuta, de asemenea, la mentinerea solului umed, astfel incat plantele sa poata creste in mod corespunzator. Aripa de ploaie din portofoliul magazinului online este solutia optima pentru micii si marii producatori si se preteaza orice tip de cultura in spatiu deschis.

Iti propunem o varietate de elemente, de diferite dimensiuni, printre care tija aspersor aripa de ploaie, teuri, dopuri, hidranti, garnituri, kit aripa de ploaie (cuprinde conducte PEHD PN6, aspersoare gri, hidranti cu talpica stabilizatoare, robineti, prelungitoare tija pvc, cot, teu, dopuri, garnituri si adaptoare pompa metal aripa de ploaie) conducte, adaptoare pompa.

Aripa de ploaie – de mare ajutor pentru un sistem de irigatii economic si fiabil

Aripa de ploaie face parte dintr-un echipament complet de alimentare cu apa ce permite irigarea culturilor, indiferent de suprafete. Magazin-Agro.ro asigura aripi de ploaie de calitate, varietate in ceea ce priveste articolele tip aripa de ploaie pentru sistemul de irigatii si accesoriile aferente, precum si solutii variate de plata si livrare rapida. Creeaza-ti un sistem de irigare pus la punct folosind produsele noastre, pentru ca plantele si culturile tale sa primeasca suficienta apa atunci cand au nevoie.