Folie terasa transparenta – imbunatateste aspectul casei si creeaza o terasa de iarna

Folia transparenta pentru terasa este confectionata din cristal transparent si este realizata astfel incat sa se potriveasca cu orice culoare sau stil de casa. Este facuta sa arate intocmai ca niste geamuri traditionale.

O folie transparenta este alegerea perfecta atunci cand vine vorba de imbunatatirea aspectului si functionalitatii terasei tale. Fiind transparenta, permite luminii sa patrunda chiar si in casa in timpul iernii, pastrand in acelasi timp interiorul terasei calduros.

Achizitioneaza o folie potrivita terasei tale, cu o grosime de 0,40 mm, 0,60 mm sau 0,80 mm si dimensiuni de 1,4 m sau 2 m latime si de la 5 m pana la 30 m lungime si transform-o intr-un spatiu confortabil.

Transforma-ti terasa intr-un spatiu privat in doar cateva minute cu ajutorul foliei transparente

Folia transparenta pentru terasa inlocuieste geamurile traditionale si devine din ce in ce mai populara datorita numeroaselor beneficii pe care le ofera. Acest tip de inchidere a terasei este perfect pentru a crea o terasa de iarna.

Daca ai o terasa in aer liber, acoperind-o cu folie transparenta o poti transforma intr-un loc confortabil pentru a petrece serile de vara si cele racoroase de iarna. Magazin-Agro.ro iti propune diferite tipuri de folii transparente, pentru a crea aspectul perfect pentru terasa ta.

Selecteaza modelul potrivit si profita de o calitate exceptionala a produselor, precum si solutii variate de plata si livrare rapida.