14%

Aparat de muls vaci compact cu 1 post, material inox

1.702,00 RON (TVA inclus) 1.990,00 RON
 
Cod produs 900-AHV
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Alege sa platesti online chiar si in rate prin Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance, TBI Bank.

Descriere

Aparat de muls vaci compact cu 1 post inoxCadrul aparatului de muls

In timpul fabricarii cadrului masinii de muls Melasty, linia de vacuum este intr-un sistem cu circulatie inchisa. Astfel ea este protejata de o posibila coroziune a cadrului care poate aparea cu timpul. Tabla de 5mm grosime a fost folosita in conexiunea dintre rezervorul de vid si sasiu pentru a reduce vibratiile, a amortiza sunetul si a produce o structura mai solida.

Mansonul lung M3111

A fost creat dupa constatarea deficientelor altor mansoane, ca urmare a activitatilor de cercetare ale inginerilor Melasty.

Datorita designului si structurii, poate fi indoit usor pentru a preveni pierderea vidului in timpul atasarii de uger.
Colectorul 240cc M7050

Ca urmare a activitatilor de cercetare ale inginerilor Melasty, pe colectorul complet M7050, diametrul gurilor de intrare a laptelui a fost marit la 18,5mm pentru a permite trecerea mai usoara a laptelui din manson. Diametrul gurii de iesire a laptelui a fost marit la 21mm ca dupa inchiderea colectorului, tranzitia laptelui sa fie mai comfortabila. Astfel timpul de muls a fost scurtat.

Datorita fluctuatiilor de vacuum, laptele se poate intoarce in tata iar aceasta este cauza principala a bolilor ugerului. Capacitatea colectorului complet M7050 a fost marita la 240cc pentru a reduce aceste fluctuatii din timpul mulsului.Pulsatorul M3300

Pulsatorul pentru muls vaci M3300 are raportul de pulsatie de 60/40 si este reglat la un ritm de bataie de 60 batai/minut, nivelul optim pentru mulsul vacilor.

Furtunul de lapte M3442 si furtunul dublu de vid M3271

Ca urmare a activitatilor de cercetare ale inginerilor Melasty, furtunul de lapte M3442 a fost creat cu dimensiunile 25mm x 16mm iar diametrul intern a fost marit pentru o trecere mai usoara a laptelui.

In conditiile de vreme calda, aderenta furtunului dupa inmuierea acestuia a fost prevenita prin marirea grosimii peretelui la 4,5mm.Robinetul M3426-3

Aparatul de muls cu doua bidoane este prevazut cu doi robineti montati pe furtunul de aer. Acestia intrerup vacuumul intr-unul din bidoane, permitand golirea acestuia in timpul mulsului.Opritorul de lapte M3679

Aparatul de muls este prevazut cu un opritor de lapte care se monteaza pe capacul bidonului de muls, in continuarea furtunului de vacuum.

Opritorul de lapte are rolul de a opri mulsul dupa umplerea bidonului si de a preveni ajungerea lichidelor in rezervorul de vid sau la pompa.


Efectul de stimulare neurala creat de uger cauzeaza secretarea hormonului oxitocina. Oxitocina din sange demareaza si faciliteaza procesul de mulgere dupa stimularea ugerului. Secretarea de oxitocina dureaza 5-7 minute iar mulsul trebuie efectuat in aceasta perioada.

Mansonul lung M3111 are o forma ergonomica si a fost conceput pentru vaci cu randament mare. Dimensiunea marita a conectorilor colectorului cu mansoanele (14mm) permit laptelui sa ajunga in colector mai repede. Aceasta functie este deosebit de importanta pentru un muls mai eficient. Altfel, laptele poate fi impins inapoi in uger, cu viteza mare (70km/h), si sa cauzeze leziuni. In urma activitatilor de cercetare si proiectare, inginerii Melasty au creat mansonul M3111 pentru a preveni aceasta problema.Acidul lactic din lapte, apa fierbinte si apa rece folosite in timpul spalarii, conditiile de vreme si miscarea repetata din timpul mulsului provoaca deformarea (alungirea) mansoanelor iar aceasta reduce puterea de mulgere.

Mansoanele M3111 au fost modificate pentru a permite montarea in doua stadii. Pentru a mari performanta dupa ce se produce deformarea se trece de la nivelul A la nivelul B.Specificatii aparat de muls vaci compact cu 1 post inox:


Tip aparat:  pentru vaci;
Numar bidoane:  1;
Tip bidon:  inox alimentar 18-10;
Volum bidon (L):  30;
Tip mansoane:  cauciuc;
Numar posturi:  1;
Greutate grup de muls (g):  2050;
Volum colector (cc):  200;
Furtun de lapte:  2 m (22mm x 14mm);
Furtun de aer:  2 m (14mm x 7mm);
Putere motor (W):  550;
Viteza motor (RPM):  1450;
Voltaj (V):  220;
Debit pompa (L/min):  180-200;
Tip paleti:  grafit;
Marime paleti (mm):  70 x 43 x 4,9;
Capacitate rezervor de vid (L):  4;
Capacitate de mulgere (animale/ora):  10-12;
Accesorii suplimentare:  set perii de curatare, dop manson;
Cadru:  vopsea antistatica;
Garantie motor si pompa (luni):  24;
Garantie piese si consumabile (luni):  6;
Tara de origine:  Turcia;
Tip pompa:  uscata.Detalii

SKU
900-AHV
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review