Furtun tub de picurare si accesorii – alege un sistem de udare inteligent

Un sistem de irigare prin picurare este un tip de sistem de irigare care distribuie apa catre plante incet, printr-un furtun cu gauri mici. Acest lucru permite apei sa patrunda direct in radacinile plantelor, ceea ce este mai eficient decat udarea cu un aspersor.

Este ideal pentru gradini, agricultura sustenabila, pentru a uda gazonul sau orice alta zona verde din curte. Iti oferim furtun orb irigatii prin picurare 16mm, rola 100 sau 400 m, furtun irigatii prin picurare 16mm, distanta orificii 20cm, rola 100 m, furtun irigatii prin picurare 16mm, distanta orificii 50cm, rola 100 m, insotite de accesoriile aferente, precum duze picurare reglabile, filtre cu sita, dopuri, coliere, mufe si robineti, pentru a-ti crea propriul sistem inteligent de udare.

Furtun tub de picurare si accesorii - asigura udarea gazonului, gradinilor, gardurilor verzi si zonelor cu flori

Un furtun tub de picurare este o alegere populara pentru udarea gradinilor, a gazonului, a gardurilor vii si a zonelor cu flori. Acesta este convenabil deoarece iti permite sa uzi sectiuni de plante, in loc sa trebuiasca sa uzi intreaga gradina sau curte cu un furtun obisnuit. Este simplu de utilizat, trebuind doar sa conectezi tubul la robinetul de gradina.

Si pentru ca imprastie apa uniform, nu deterioreaza plantele si nu provoaca inundatii. Achizitioneaza din timp un sistem inteligent de udare si beneficiaza de calitatea, varietatea, solutiile variate de plata si livrarea rapida pe care Magazinul-Agro.ro ti le ofera.

Folie solar de acoperire sere si solarii