Modalitati de livrare:

1) Livrare prin curier rapid SameDay

- livrarea produselor se efectueaza intre 1-5 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.

- comenzile intrate dupa ora 15.30 se proceseaza incepand cu urmatoarea zi lucratoare.

- costul livrarii este afisat in cosul de cumparaturi in functie de produsele adaugate in comanda (incepand de la 20 lei, in functie de categoria din care face parte produsul)

Comanda dumneavoastra va fi procesata si va fi predata firmei de curierat dupa confirmarea comenzii. Dorim sa subliniem importanta verificarii cu atentie a integritatii exteriorului coletului. In cazul in care coletul/coletele prezinta lovituri, deformari sau deteriorari, va rugam sa solicitati agentului de curierat intocmirea unui proces verbal de constatare cu privire la aspectele observate. Riscul de deteriorare a produselor se transfera catre client in momentul in care acesta face receptia de la firma de curierat si intra in posesia fizica a produselor (conform OUG 34/2014, articolul 20). Orice ce alta reclamatie ulterioare receptiei produsului, in lipsa existentei unui process verbal de constatare incheiat impreuna cu agentul de curierat, sunt NULE.

2) Ridicare personala din sediul Magazin Agro

- ridicarea produselor se poate realiza numai dupa confirmarea comenzii de catre un operator

- comenzile se pot ridica de la adresa sediului Magazin Agro, respectiv Str. Pavel Ceamur, Nr. 4, Popesti-Leordeni, Ilfov

Modalitati de plata:

1) Plata ramburs la curier: plata se poate realiza cash la curier in momentul livrarii

2) Plata online cu cardul: plata se poate realiza online cu cardul Visa, Visa Electron sau Maestro prin intermediul NETOPIA Payments.

3) Plata online cu cardul in rate: alege de la 1 pana la 12 rate prin Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank.

4) Plata prin ordin de plata: plata se poate realiza in urma proformei generate de catre Magazin Agro, iar dovada platii se va trimite pe emailul info@magazin-agro.ro