Plasa umbrire pentru solar – protejeaza-ti plantele de razele solare

O plasa de umbrire solara este un tip de protectie utilizata pentru a bloca razele soarelui sa incalzeasca interiorul unui solar. Acest lucru poate fi util in reducerea costurilor cu energia si in imbunatatirea climatului interior.

Plasele de umbrire solara sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, inclusiv polietilena de inalta densitate, pentru o rezistenta sporita. Ele vin in diferite stiluri, dimensiuni si forme, in functie de dimensiunea si forma solarului, pentru a se imbina perfect pe scheletul metalic al acestuia. Iti oferim plasa umbrire pentru solar cu densitate grad de umbrire de 40%, cu o lungime de 25, 50 sau 100 m si diferite latimi.

Plasa umbrire pentru solar – pentru a-ti mentine solariile racoroase pe timp de vara

Vrei sa iti protejezi solarul pe timp de vara? Alege plasa umbrire pentru solar din colectia Magazin-Agro.ro pentru a-ti mentine solariile racoroase pe timp de vara, protejand totodata impotriva razelor daunatoare ale soarelui. Vei profita astfel de plasa de calitate, varietate de modele, precum si solutii variate de plata si livrare rapida.

Plasele de umbrire de la Magazin-Agro.ro iti permit sa obtii controlul asupra distributiei luminii solare. In acelasi timp, poti ajuta caldura in sera, in functie de tipul de culturi realizate. Plasele de umbrire solara ajuta si la cresterea ratei de dezvoltare a plantelor, avand un impact pozitiv asupra cresterii vegetative, dezvoltarii florilor, si ulterior, a fructelor.