Descriere
Ingrasamant foliar Amalgerol, 100ml
Amalgerol este o solutie naturala care contribuie la accelerarea cresterii culturilor, inclusiv a sistemului radicular. Aplicarea acestui produs amelioreaza structura solului, astfel imbunatateste fertilitatea solului si stabilitatea productiei.
Caracteristici ingrasamant foliar Amalgerol:
Amalgerol este o solutie naturala care contribuie la accelerarea cresterii culturilor, inclusiv a sistemului radicular. Aplicarea acestui produs amelioreaza structura solului, astfel imbunatateste fertilitatea solului si stabilitatea productiei. Amalgerol are in componenta mai mult de 40 de uleiuri esentiale, minerale si vegetale cu un continut de plante acvatice, ulei de parafina distilat, uleiuri vegetale si extracte din plante medicinale din Muntii Alpi.
Elementele care compun Amalgerol se descompun 100% in mediul inconjurator si ingrasamantul nu este un produs periculos.
Avantajele produsului natural pe baza de plante si uleiuri este ca poate stimula cresterea plantelor, sporeste cantitatea si calitatea productiei la cerealele paioase, la culturile uleioase, viticulutura, horticultura si pomicultura. Amalgerol va proteja plantele dupa seceta si va ameliora conditia culturilor dupa bruma, grindina, daune din erbicide sau un surplus de umiditate. Va ajuta in depasirea efectului negativ produs de acestea. Amalgerolul va sporii asimilarea azotului, fosforului, potasiului si a microelementelor din sol, fara a fi necesara suplimentarea de ingrasaminte NPK.
Avantajele Amalgerolului asupra solului si a plantelor:
• produs bogat in hidrocarburi si hormoni vegetali naturali ce ajuta la crestere;
• stimuleaza cresterea viguroasa a plantelor;
• ajuta sa retina mai bine apa in sol si ofera o buna dezvoltare a sistemului radicular; • va asigura umplerea bobului la culturile de cereale, iar la struguri va creste cantitatea de zahar in bob cu 2-4% la tratarea de 2-3 ori a vitei de vie;
• va imbunatatii recolta din punct de vedere a calitati si cantitativ;
• produsul creste activitatea microbiana a solului si in special micoriza;
• ingrasamnatul diminueaza cheltuielile cu fertilizarea;
• Amalgerolul accelereaza descompunerea resturilor vegetale in sol si creste activitatea microbiana;
• absorbtia de calciu este mai mare cu aproximativ 43%, ceea ce conduce la o mai buna pastrare a recoltei.
Cultura | Momentul aplicarii | Doza |
Cereale | toamna, in faza inceputului infratrii; primavara pana la umplerea bobului | 3 - 5 l/ha |
Porumb | in faza de 4-6 frunze si primavara | 3 - 5 l/ha |
Legume | la 14 zile dupa plantare; 3-5 aplicari repetate-interval 10 zile | 3 l/ha |
Rapita | in toamna, in faza de 4-6 frunze; primavara in timpul tratarii cu insecticid sau fungicid | 2 - 3 l/ha; 3 - 5 l/ha |
Floarea-Soarelui | inainte de semanat in combinatie cu erbicid sau in perioada de vegetatie 2-6 frunze | 3- 5 l/ha |
Vita de vie | in perioada de aparitie a florilor pana la formarea boabelor, 4-5 aplicari | 3 l/ha |
Pomi fructiferi | in faza de buton floral pana la aparitia fructelor | 3 - 5 l/ha; 5 - 10 l/ha |
Cartofi | in perioada de crestere a stolonilor si formarea tuberculilor; 3 tratamente la interval de 10-14 zile | 5 l/ha |
Horticultura si sere | fertilizare in intervale de 10-14 zile; aplicare foliara la interval de 10-14 zile | 20 - 50 ml/100 l apa pentru fertirigare ; 30-50 ml / 10 l apa pentru aplicare foliara |
Mazare, Fasole, Soia | inainte de inflorire | 3 - 5 l/ha |
Sfecla de zahar | in faza de 8-10 frunze | 3 - 5 l/ha |